2011. augusztus 26., péntek

Szindbád - A hét tenger legendája - Jelenlegi ára: 1 089 Ft


Fürge vitorlás szeli a végtelen habokat. Rajta a kalózok utolsó nagy fogásukra készülnek. Vezérük, Szindbád, a legendás hajós és tolvaj azt ígérte: ha sikerül elrabolniuk a Béke Könyvét, szögre akaszthatják szablyáikat, tőreiket, mordályaikat, falábukat és irány egy trópusi sziget, az örök nyaralás! Csakhogy a Könyvet nem más őrzi, mint Szindbád gyermekkori barátja, Próteusz. És hogy a helyzet még zűrösebb legyen, a tengerből hatalmas szörny bukkan fel, akit Erisz, a viszály istennője küldött hőseink nyakába.
A DreamWorks rajzfilmje a hagyományos és a számítógépes animáció ötvözésével egy elképesztően látványos, rendkívül izgalmas, humoros, fordulatos, sodró lendületű, romantikus kalandot varázsol a mozivászonra. Az intelligens forgatókönyv John Logan (Gladiátor) munkája, a hősök eredeti hangját igazi sztárok adják (Brad Pitt, Joseph Fiennes, Michelle Pfeiffer és Catherine Zeta-Jones), a magyar változatban pedig olyan nevek garantálják a szórakozást, mint Stohl András, Nagy-Kálózy Eszter, Kovács Nóra és Besenczi Árpád.
 
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1), cseh (DD 5. 1), szlovák (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol (halláskárosult), cseh, horvát, szerb, szlovén
Játékidő: 86 perc
Képarány: 16: 9
Extrák: Interaktív menük, Közvetlen jelenetválasztás, Küklopsz-sziget - Válaszd ki kedvenc szereplődet és nézd meg, hogyan harcolnak Szindbád és barátai a szörnyekkel!, Szindbád játékok, Így készült a Szindbád - A hét tenger legendája, Audiokommentár, És még sok más!
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 1 089 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 08:29
. Szindbád - A hét tenger legendája - Jelenlegi ára: 1 089 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése