2011. augusztus 26., péntek

A villamos testet énekelem - Jelenlegi ára: 2 530 Ft


A villamos testet énekelem
Ray Bradbury képzelete a zöld ír vidékről játszi könnyedséggel vált a Mars kietlen tájaira, a szereplők időben és térben távol bukkannak fel, ám a történeteket összeköti a bennük kifejezett emberi érzések ereje és misztikuma. Az 1969-ben megjelent kötet tizennyolc novellája, melyek zöme most olvasható először magyarul, az ereje teljében lévő, sokarcú írót mutatja meg.
Részlet a könyvből: "Hiszen senki nem kérdezte, miféle munka, csak munka legyen és kész, név nélküli munka, munka benzint venni, családot etetni, és esetleg, néhanéha, fagyit venni. Mozi? Havonta egyszer, talán. Azonkívül az öcsémmel úgy osontunk be a színpad mögött, vagy oldalt, vagy a pincén át, netán a zenekari árkon, a tűzlépcsőn vagy a balkonon keresztül. A szombati matinétól minket csak Adolph Menjou rémes játéka tudott távol tartani. Abbahagytuk a nevetést. Éreztük, hogy elérkezett egy bizonyos attrakció ideje. Az állásadónk elnézést kért, kiment, majd pár perc múlva visszatért. Két kis szürke kartondobozt hozott magával. Úgy hozta, mintha családi örökséget fogna, vagy egy szeretett nagybácsi hamvait. Leült, a két kis dobozt egy hosszú pillanatig kötényes ölében tartotta, némán, óvón. "
SZERZŐ: Ray Bradbury
KIADÓ: Agave Könyvek
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 304
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 530 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 02:10
. A villamos testet énekelem - Jelenlegi ára: 2 530 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése