2011. július 30., szombat

3nap/2éj Liget Hotel, Szarvas grátisz masszázzsal - Jelenlegi ára: 37 900 Ft

Vásároljon utalványt közvetlenül a szállodától!
3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, grátisz masszázzsal, 10 év alatti gyermekét ingyen hozhatja (szülőkkel egy szobában)
Csomag tartalma:
2 éjszakai szállás kétágyas szobában
Érkezéskor üdvözlőkoktél, gyerekeknek biogyümölcslé
Félpanziós ellátás
Wellness kényeztetés a felnőttek részére: 25 perces választható (arc-, talp-, svéd) masszázs
Gyermek játszószoba felügyelettel és kreatív foglalkozásokkal
Wellness részleg korlátlan használata:
Külső-, belső melegvizes élménymedence, gyermekpancsoló
Külső 10*18 m-es feszített víztükrű úszómedence jó idő esetén
finn szauna, infra szauna, gőzkabin, fitness terem
belső, zárt napozóterasz napozóágyakkal
Fürdőköpeny-, törölközőhasználat
Wireless Internet ingyenes használata a hotel épületében
Zárt parkoló
ÜDÜLÉSI CSEKKEL, EDENRED, SODEXO, CHEQUE DEJEUNER ÉTKEZÉSI UTALVÁNYOKKAL IS FIZETHET!!!
Felhasználható: 2012. június 15-ig. (kivéve kiemelt időszakokban, a szállodával előre egyeztetett időpontban)
Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke
300 Ft/fő/éj (18-70 év között).
A Dél-Alföld szívében - Budapesttől 160 km-re - Szarvason található a csend és nyugalom szigete, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****.
Az igényes belső, a háborítatlan természeti környezet és a széleskörű wellness szolgáltatások teszik szállodánkat vonzó célponttá a pihenni vágyók és a konferenciaszervezők számára egyaránt.
Szobainformáció:
36 minden kényelmi igényt kielégítő kétágyas szoba, két családi lakosztály és egy De Luxe lakosztály várja az ideérkezőket igényes, luxuskivitelű, Bali szigetéről származó keményfa bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett hotelben. A szobákból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, illetve az Erzsébet liget ősi fáira. Az emeleten mozgássérült vendégek részére egy szobát alakítottak ki. Az épület, a lift és a folyosók szélessége kapcsán kerekes székkel is megközelíthető, ami előnyt jelent a családosoknak is, akik akár babakocsival vagy a nélkül is biztonságosan közlekedhetnek az épületben.
Szobáink gazdagon felszereltek:
Egyedileg szabályozható klíma ▪ kényelmes Billerbeck ágyak ▪ antiallergén ágyneműk ▪ hajszárító ▪ törölköző-, papucs-és fürdőköpeny bekészítés ▪ kábeltévé ▪ internet csatlakozás ▪ WI-FI ▪ szobaszéf ▪ minibár ▪ telefon
Wellness szolgáltatásaink:
Külső 10*18 méteres feszített víztükrű medence ▪ külső-, belső melegvizes élménymedence gyerekpancsolóval ▪ napozóterasz ▪ gőzkabin ▪ infra – és finn szauna ▪ kozmetika ▪ fodrászat ▪ manikűr, pedikűr ▪ szolárium ▪ fitness terem ▪ masszázs termek
 
Szállodánkban jól képzett szakemberek várják, hogy megismertessék Önökkel a masszázsok varázslatos világát, melyek felfrissítik a testet és lelket egyaránt. Mindenkinek szüksége van egy kis kényeztetésre, az ellazulásra és legalább fél óra kikapcsolódásra. Engedje át magát a kényeztető masszázsnak és töltődjön fel energiával!
Ízelítő wellness szolgáltatásokból:
Vörösboros masszázs
Csokoládé masszázs
Liget masszázs
Mézes masszázs
Konferencia és rendezvény:
A szálloda tervezésekor figyelembe vették, hogy hatalmas igény van konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezésére és lebonyolítására. Légkondícionált konferencia és szekció termeink hangszigetelt mobilfallal elválaszthatóak, így rugalmasan illeszkednek a szervezők igényeihez. Internet csatlakozás, csúcsminőségű technikai felszerelések, természetes fény, elsötétíthető ablakok.   Klubszobánk kiválóan alkalmas felsővezetői meetingek, baráti találkozók lebonyolítására.
A kulináris élvezetek kedvelőit színes italválaszték, a magyar borok legjava, a tradicionális szarvasi konyha remekeit, kímélő ételeket és nemzetközi specialitásokat tartalmazó étlap várja az elegánsan, orientális stílusban berendezett étteremben és bárban.
 
Aktív pihenés:
Körös-Maros Nemzeti Park ▪ Arborétumi séta ▪ Hajókázás a Holt-Körösön ▪ Kerékpártúra ▪ Teniszpályabérlés ▪ Lovaglás ▪ Agyaggalamb lövészet ▪ Paintball ▪ Saját stég ▪ Kijelölt etetett horgászhelyek ▪ Kispályás focipálya ▪ Strandröplabda pálya ▪ Csónakbérlés ▪ Gyermek játszószoba



Jelenlegi ára: 37 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-17 06:30
. 3nap/2éj Liget Hotel, Szarvas grátisz masszázzsal - Jelenlegi ára: 37 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése