2011. július 29., péntek

Lenovo Thinkpad X201 I5, 4G RAM, 2M webcam, Win7 - Jelenlegi ára: 210 000 Ft

Megvásárolható a képeken is látható Thinkpad x201,  a piacon található legjobb könnyen hordozható üzleti gép. Hibátlan, teljesen újszerű esztétikai és múszaki állapotban, mint a fotókon is látható. Mindössze néhányszor volt bekapcsolva, a hatcellás akkumulátor idáig 6-ször töltve és akár 7 órán át használható. Mac-re váltás miatt eladó.
A rendkívül alacsony 1. 4 kg súly mellett minden megvan benne, ami a mobilitáshoz szükséges. Az I5 processzor garantálja a nagy teljesítményt alacsony fogyasztás mellett,  az Intel Graphics Media Accelerator HD videokártya akár a HD felbontású videók szerkesztését vagy lejátszását TV-re csatlakoztatva is,  a wifi b/g/n a legmodernebb vezeték nélküli, a gigabites ethernet csatlakozó a leggyorsabb hálózati csatlakozást biztosítja. 2 MP beépített webkamera, mikrofon és hangszórók a részletgazdag videokonferenciázáshoz, beépített éjjeli billentyűzet megvilágátás, ha rossz fényviszonyok között kell gépelni. Angol billentyűzettel, amit igény esetén dedikált matricákkal magyarítani lehet. 3G internetes előkészítéssel, mint az utolsó képen látható, már ki van alakítva a SIM kártya helye (modem szükséges)!
Ebben a modellben már nincs beépített optikai meghajtó, ami a mai nézetek szerint feleslegesen foglalja a helyet a mobilitás kárára. Háttértára 250 GB. Bluetooth, SD kártyaolvasó, és a Lenovo által kifejezetten a Win7-hez gyártott szoftverek sokasága alaptartozék. Minden telepítőkészlet és regisztrációs matrica a gépen van, ezért az aukció tárgya a gép és a hozzá tartozó akkumulátor és tápegység.
Gyári, regisztrált Windows 7 (32) operációs rendszerrel, és nemzetközi Lenovo garanciával. 2010 októberben volt gyártva és 2011 januárban értékesítve. Az aksira 2012 januárig garancia is érvényes! A laptop pedig 2014 január 16-ig világszerte bármelyik Lenovo szervízben garanciálisan szervizeltethető.
Referenciaként néhány link:
http: //laptopok. net/lenovo/lenovo-thinkpad-x201
http: //alatest. com/reviews/laptop-reviews/lenovo-thinkpad-x201/po3-100246121, 30/
Konkrét specifikáció:
Csere nem érdekel, alku nincs, kérem csak komoly érdeklődők jelentkezzenek.  Törölhetem azokat a kérdéseket, amelyekre a válasz a leírásban is megvan. A nyertes licitáló vállalja, hogy 3 napon belül Budapesten a XI. kerületben készpénzfizetés vagy banki átutalás után átveszi a terméket, vagy saját kockázatára gondoskodik egyáb szállításról.



Jelenlegi ára: 210 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 12:27
. Lenovo Thinkpad X201 I5, 4G RAM, 2M webcam, Win7 - Jelenlegi ára: 210 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése