2011. július 31., vasárnap

Cabot, Meg: Csilivili csajok és a nagy átverés - Jelenlegi ára: 2 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Csilivili csajok és a nagy átverésA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Akik az elejétől fogva figyelemmel követik a hóbortos kiskamasz, Allie Finkle kedves-humoros történeteit, azok bizonyára tisztában vannak vele, hogy Allie világában mindennek és mindenkinek (de leginkább saját magának) az Allie-féle szigorú törvényekhez kell igazodnia, különben felborul a dolgok egyensúlya. Bár eddig Allie nem tudott - vagy inkább nem akart tudni - ilyesfajta helyzetekről, de tény, hogy néha előfordul olyan is, hogy muszáj áthágni bizonyos szabályokat. Ilyen például az, amikor az ember lánya egyszerre két helyen is szeretne lenni: egyrészt részt venni a legjobb barátnőkkel a várva várt helyi mazsorettversenyen, másrészt elmenni Brittany szülinapi partijára, aki ugyan undok béka, de a bulin lesz bérelt limuzin és luxuslakosztály, valamint egy bónusz látogatás a Sztárcsináló nevű üzletben, ami minden tinilány álmainak a netovábbja. Allie végül a szülinapot választja, ami azonban korántsem úgy sül el, ahogy remélte. Menekülni pedig kizárólag egy csomó Allie-szabály súlyos áthágásával lehet... ISBN: 978-963-539-735-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 115 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:47
. Cabot, Meg: Csilivili csajok és a nagy átverés - Jelenlegi ára: 2 115 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése